Vissza

Egyéb fínomságok

Nyári gyümölcsbólé

Várnai Éva receptje

Hozzávalók 15 főre

1 l édes fehérbor
1 l édes vörösbor
2 üveg édes pezsgő
2 dl konyak
1000 g meggy kimagozva
2 db ananász felszeletelve
1000 g őszbarack felkockázva
1000 g narancs felszeletelve
1000 g alma felszeletelve
szódavíz - annyi, hogy ne legyen túl erős

Elkészítés

Nagy bólés edény aljára kanalazzuk be a gyümölcsöket, öntsük rá a konyakot, és jól keverjük össze. Hagyjuk állni 1 órát.
Ha letelt az 1 óra, öntsük rá a borokat és pezsgőket. Végén a szódavizet tetszés szerint.
Több órán keresztül hűtjük lefedve - jéghideg kell legyen!!!

Jó tanács

Hamar elfogy!